Anotace: ...
Jiříku, tohle přenádherné dílko... ach, jak moc mě dojímá. Věřím, že dojme aj Tvoju lásku, protože jen takhle umí skutečně muži milovat. Nebudu psát, že dávám ST! Protože to musela bych se stydět. Větší stupnice tu není, ovšem, su si jistá, že aj kdybych nedeala žádný bod a zanechala jen pár slov, abych dílko nekazila, jistě bys pochopil, jakou krásu k čtení jsi vytvořil... srdcem, upřímností, svými city, láskou, milováním.
02.06.2010 05:56:00 | NikitaNikaT.
To máš špatný, my králíci naštěstí jen hopkáme, tak za ten ujetý autobus supermrkev! :)
01.06.2010 15:57:00 | mírně kousavý králík
Jéééé....ta je super..teda síla ST!
20.05.2010 09:19:00 | xoxoxo
Haló, chlapče,
konec snění,
do práce jdi
bez prodlení.
To je tvrdá realita,
než Tě pozve Tvoje Jita
v křivkách těla
bloudit stezkou
s motýlkovou
džípíeskou :-))
19.05.2010 23:19:00 | jita.1965
Ježkovi voči...co to tam provádíte,to není tady úsměv...to je smích!!!:)
19.05.2010 22:44:00 | střelkyně1