Wunderschön. Díky za rozhýbání bránice!
Ich werde die ganze Nacht lachen und darum kann jetzt nichts mit meiner Frau machen.
01.06.2010 22:23:00 | Špáďa
Pěkná básnička:-),ale smutná realita,je nás Čechů málo
a tak budem skákat tak,jak těch co je víc budou pískat.Navíc převládají naše osobní egoistické zájmy a to Čeství jistě nepomůže.V Arabském světě nepotkáte obchodníka z Číny,Vietnamu,...,zkrátka Arabové,Číňani,Vetnamci jsou rození obchodníci a nepustí si domů cizího konkurenta.A v tom spočívá jejich soudržnost a síla. ST.
31.05.2010 08:48:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Pěkná básnička:-),ale smutná realita,je nás Čechů málo
a tak budem skákat tak,jak těch co je víc budou pískat.Navíc převládají naše osobní egoistické zájmy a to Čeství jistě nepomůže.V Arabském světě nepotkáte obchodníka z Číny,Vietnamu,...,zkrátka Arabové,Číňani,Vetnamci jsou rození obchodníci.:-( ST.
31.05.2010 08:43:00 | Jeněcovevzduchukrásného
;-))
nějak to Václavu Havlovi nevyšlo, přece jen asi měl blíž k literatuře, než k politice ;-(
21.05.2010 09:09:00 | nejsembásník