Veselé kurva vánoce
Anotace: Vulgární, nelyrické, autentické
Veselé kurva vánoce, nálada jak v hrobce.
Celá rodina zase rozhádaná, ať už je to za náma.
Asi se zdekuju na půlnoční mši, ať sem rychle pryč.
Spadnuvší stromeček tomu nasadil korunu, já ho
stavěl, nadávaj mi do chujů.
Přesto všechno svoji famílii od srdce miluji. :D
Komentáře (2)
Komentujících (2)