Autobus je přece-jen moc rychlý...
Anotace: Je to trochu nesmyslný, ale tak co mám dělat....?! =*)
Jednou jsem jela autobusem,
někdo za ním běžel klusem.
Autobus byl moc rychlý,
nestihl ho, zakopl o krychli.
Když tak prudce spadnul na zem,
zvednutý byl sice rázem.
Bylo pozdě,
autobus byl daleko hrozně.
Je to v háji, už má smůlu,
musí běžet rychle dolů.
Možná ho tam zastihne,
pokud ho velká ztráta nepostihne.
Ztáta přišla za chvíli,
priletěli motýli.
Lekl se jich jako z jara,
neviděl když přišla Bára.
Ta mu pusu vrazila,
tím ho totálně zarazila.
Víc jsem se už nedozvěděla,
bo jsem už nic neviděla...
Komentáře (0)