Výročí zlomeného žebra
Anotace: ...můj drahý jen tak vzpomínal a mě napadlo...
Takhle dneska k večeru mi povídáš
V sobotu mám výročí zlomeného žebra
a že těšíš se až ráno posnídáš
vzpomínky, že zkoušíš si tak nebrat
Loni přesně touhle dobou
představ si, mohl jsem být tuhý
Neříkáš to s žádnou zlobou...
A u voleb si zlomím druhý
Přečteno 521x
Tipy 19
Poslední tipující: hypertenze, hauskaa, Psavec, NikitaNikaT., Hazentla, labuť, Zefi, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)