srandovní leč trochu sprosté
Snědl jsem Tvou activiji
zdá se že to nepřežiji
kudy chodím tudy prdím
do každého prdu
vkládám něhu
doufám že se neposeru
střeva se kroutí v rytmu disca
z prdele mi voda tryská
mít tak rumu sklenici
kořalka tvrdí stolici.
Přečteno 725x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Iv, takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)