Variace na Havrana
Anotace: Každodenní večerní dilema
Usínat zas budu sám?
Raději si něco dám.
„Nebuď líný, koukni do lednice“
Co to? Havran?
„Nikdy více, nikdy více!“
Otočím se, kol tma tmoucí,
v hrudi silné plíce dmoucí.
A co socha? Socha děda?
Kam najednou zmizel?
Děda neposeda!
Otočím se zas,
po zádech divný mráz.
Stojí mi to za to?
Mám takový hlad?
Ne! Radši jdu zas spát!
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (0)