můra
je tma,nic vidno,proto pořád rovně
jdu směr WC,snad nesvezu se na ...
rožnu světlo v kapse bůra
koukám v rohu piští můra
zhasnu,mizím ať si piští
děti běhaj po letišti
děti žiňte,honem dom
bez poznamek,sic si rom
atak...
bude rano,bude den
bude horko,bachor ven
Komentáře (0)