Nedostatek denní dávky
Za ty poslední drobné z výplaty,
tobě jsem koupil karafiáty.
Musel jsem oželit denní dávku vodky,
teď asi těžko půjdu ti pod kalhotky,
když jsem tak svěží a střízlivý,
spokoj se s okurky a kiwi.
A nebo vyvěs plakáty,
prodám: karafiáty.
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna
Komentáře (0)