Anotace: Patrik(us) mne inspiroval svým dílkem Špatně se mi píše. A pak že je tvůrčí krize, ptákoviny vznikají vždy a lehce. Jen s tou kvalitou jsme občas na štíru.
špatně se mi rozeznává
kdo je býk a kdo je kráva
kdo je aut a kdo je cool
jen jistě poznám kdo je vůl
:o)
Jiří senior
29.06.2010 21:21:00 | j.c.
máš pravdu, je třeba ty malé neřesti trochu střídat a zdraví se upevní
26.06.2010 23:06:00 | Markéta Hl.
Je to bezva-
tleskám ti
šprýmování to jde ti.zasloužíš si bodů pár
docela s´ nás rozesmál
25.06.2010 22:57:00 | s.e.n
jen nepij nápoj z vemene!
*
Neublíží, ale v mžiku,
pořádně ...
... tě prožene!
Přijde Paroubek k osobnímu lékaři a říká:
"Fakt nevím, pro samé starosti, co dřív.
Teď ty volby, co jsme prošustrovali, malá
v noci mne budí, manželka mívá často přání,
kterým nerozumím, zase starosti. Myslím, že
mi praskne z těch starostí brzy hlava. Pane
doktore, ne, že bych něco nevydržel, ale
přece jen, nemohl byste nějak pomoci?"
"Že jste to Vy, pane expředsedo. Předepíši
Vám na noc tři litry kyselého mléka a budete
už mít starost jenom jednu..."
23.06.2010 23:09:00 | ROMAN LOHNERT
Tak jsem přečetla dobrou radu a nevím, co teď se mnou bude... měl jsi to sem šoupnout trochu dřív... Večeřela jsem mléko a teď cumlám víno... to bude asi boj...
23.06.2010 20:38:00 | labuť