Paříme
Škola už je za náma
to je teda paráda
vytáhnu ven Milana
budem pařit do rána.
Celý den pak prospat
nemůže nás nasrat
byla to fakt sranda
řekla to i Vanda.
Příští týden půjdem zase
zlijeme se jak to prase
pak se s někým pobijem
a celýho ho poblijem.
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, hypertenze
Komentáře (1)
Komentujících (1)