Dřevěný brakopis
Anotace: brakopis je tužka. jen pro vysvětlení :)
Dřevěný brakopis na černém stole
Pod lampou usínal nečinně
Paží jsem zavadil a už byl dole
Následek blízko příčině
Těžko se ohnout, proklatý šestistěn
Jsem člověk líný od podstaty
Škoda jen že byl umístěn
Na prahu, au, tam mezi vraty
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: mida, Skalsky Pavel, ziriant
Komentáře (0)