Nepovedla se…
Adam se zvedá z mrákot,v boku zeje velká díra,
Bože cos to proved koukám jako Jíra.
Neboj hezkou žínku tady máš a pleskl Evu po zadku,
Adam čumí jako tele cos to uhnět, za babku.
Vlasy zplihlé,orlí nos,velký zadek křivé nohy
Kašlu na to jdu do hospody,ženu si nech tu škaredku.
Komentáře (0)