Natěrači
Anotace: Taková postsurrealistická blbůstka, co mě napadla dnes v práci:D
Sbírka:
Básně třetí noci
Seděli dva natěrači
podvečerem na svěrači.
Říkají si, kdo ví kde,
tady práci nenajdem.
V mailu onom přesně stálo,
problémy se svěračem,
však copak oni netušili,
setkali se s překlepem.
místo toho problém vážný
byl na autě stěračem
Přečteno 448x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, CRASH, Špáďa, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)