Anotace: Občas si někteří z nás připadají jako rozdovojená osobnost... a obzvlášť ve zkouškovém období :)
Sbírka: V záblescích
Jsem alfa samec v beta verzi,
jsem nerezová ocel se rzí,
jsem arab s překrásnými pejzy,
jsem workoholik a jsem lazy.
Jsem bluesman s převeselou písní,
jsem vším, co si insomniak vysní,
jsem blbec, ale briskní,
jsem vlastně šťastně tristní.