Anotace: Inspirace: http://liter.cz/Basne/294440-view.aspx (LaVendel tímto děkuji.)
snad jen ta láska vlčích květů
námětem je do kupletů
ten bledý vedle pýchou dýše
zahalený do hašiše
***
Jiří senior
15.07.2010 09:01:00 | j.c.
Nádherný námět - velmi mne zaujal:
Tys vánek mezi máky, co zlehounka jim vál
by neuvadly květy a neztratily zář
by dámy rudých hávů svou krásnou měly tvář
by lehké rozptýlení s´jim v žáru navodil
Tys vánek mezi máky, tak zůstaň trochu dýl...
14.07.2010 07:48:00 | šuměnka
Máš pravdu, Mauro, vlčí máky — toť erotika sama...
...a navíc dráždí bejky...
Díky, Psavče-ječmínku,
dáváš radost do vínku
svými tady úsměvy
pro muže i pro děvy...
14.07.2010 00:28:00 | Špáďa