Depka
V úterý za šera
skolila mě příšera
funěla mi do uší
že co dokáže netuším
prý jmenuje se depka
div mě z ní neklepla pepka..
Poslala jsem ji do řiti
u mě se prostě nechytí
Přečteno 460x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Iv, divoska_jaja, Flamy, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)