Nemocná žížala
Anotace: ...nic moc, jen veršíky.
Byla jedna žížala
a ta stále kýchala.
Asi na tě něco myslí,
smáli se jí všichni sysli.
Nebo máš něco v nose,
povídaly srnky v lese.
Může to být alergie,
varovala stará zmije.
To by chtělo kapesník,
poradil jí tesařík.
Měla bys jít k doktorovi,
říká se to kojotovi.
Může to být jenom rýma,
to to naše chladné klima.
Budu trošku odpočívat,
na Hause se v telce dívat.
Buďto na kýchání padnu,
nebo lidem lék ukradnu.
Tak to bude, přátelé,
já se nehnu z postele.
Uvidíme, jak to bude,
jestli ze mě něco zbude.
Za týden všem došla zpráva,
ať na stole stojí káva.
Přečteno 473x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, divoska_jaja, malá slečna, CULIKATÁ, Gabi
Komentáře (1)
Komentujících (1)