Lekce
Má milá mě včera lákala ke styku,
že mě přitom naučí astrofyziku.
Jen mi ukázala svůj květ rozvitý,
pochopil jsem teorii relativity.
Vzápětí mi stroze řekla-ZMIZ-,
vytušil jsem, že je to Big Freez.
Je mi málo platné co teď znám,
když si musím zas pomoci sám.
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Skrat
Komentáře (1)
Komentujících (1)