Anotace: Abych si zpříjemnil dlouhou cestu, tak jsem si vymýšlel různé blbinky.
Psavče, nechceš ty jít dělat do reklamy? Takové reklamy by se totiž i daly sledovat.
25.08.2010 17:54:00 | Rikitan
Tý jo, Psavečku..vítám Tě z dovolené.....kam ty na to chodíš :-)))) úsměvy mi na tváří kouzlíš...
08.08.2010 20:48:00 | Tamara
Vítej zpět, Psavečku, vidím, že v plné síle a opět v dobré náladě, jak praví Tvoje báseň reklamní... ST! prostě mi to chybělo. Zas je mi ouvej a ne málo, a tak, Tvá báseň do mne vnesla trochu úsměvu a prostě... máš pravdu.
08.08.2010 20:27:00 | NikitaNikaT.
Ať tohle dají do reklam!
08.08.2010 14:44:00 | Chancer