Anotace: Jak málo stačí vědět o mužích, aby vznikla parodie na oslavné básně o hrdinech ;)...
Sbírka: Postupem času...
To mě nenapadlo, možná by ji opravdu vzali :D. I když...téma soutěže bylo "V životě máme vytetovaný smích i pláč" , ale možná by se to dalo takhle pojmout :)
29.01.2011 11:13:00 | wendy.poezie
tak tuhle jsi měla poslat do Prahy, jistě by zaujala i po termínu. Zvláště vzhledm k tvýmu věku. :o)) ST!
28.01.2011 19:13:00 | Zasr. romantik
díky :)...ten verš je taky trefný :D...skvěle vymyšlený, vážně ;)...
13.08.2010 22:48:00 | wendy.poezie
Proč lít zbytky do kytek, vždyť pivo to je zážitek!! :-) Pěkná,trefná... :-)
13.08.2010 19:56:00 | vojtaz