Guttalax
Anotace: Štěstí plné kalhoty.
Guttalax nám zrychlí krok,
tohle přece víme.
To co bylo jako brok,
stěží udržíme.
Pampersky nás zachrání,
bez nich to je bída.
Po takovém přiznání,
každý záchod hlídá.
Pokud ovšem zlatíčko,
v kalhotách už máme.
Řekni to je štěstíčko,
co s ním uděláme.
Nemá cenu naříkat,
stará moudrost praví.
Zbytečné je nyní lkát,
hlavně, že jsme zdraví.
Přečteno 467x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Weylin, Rikitan, snupicek, jehlaspichlas, Le ver luisant, mida, vojtaz, Marz, ilona, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)