Anotace: Ona moc srandovní není, ale kategorie Vlastenecké, národy, válka mi tam také moc neseděla.
Brrr...to radši ne:o) Myslím, že je docela dar tady být a cyankály nechej jen bláznům či nenapravitelným romantikům, kteří ve smrti pro svou lásku vidí svou spásu...
16.01.2006 14:36:00 | Sunny
Jasně, taková veselá...
06.01.2006 18:19:00 | Králík
Mě většinou trápí noční můry, většinou se opakují. Raději o tem nepsat, už tam mám starostí, bolestí ... atd. Veršíky jsou to dobré...
05.01.2006 17:01:00 | NikitaNikaT.
Příjde na to, co se komu zdá...Mně se zdá...no nic, nebudem se v to pitvat :)
Jinak ftipné!
05.01.2006 12:00:00 | JirkaS
No, nevím... jestli je dobré to udělat...
pak by se ti mohly samé fraktály zdát... ;o)))
05.01.2006 10:13:00 | Cecilka