Do Nuslí si zajeď, tam je blech dosti, tam budeš míti blešek dosytosti :-))
24.08.2010 08:39:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Ješíš...teď jsem se s chutí zasmála,tak takovou věrnost radši néé!:o))
18.08.2010 11:02:00 | střelkyně1
super!!!
18.08.2010 09:10:00 | xoxoxo
Nedám nic na pozdní vzdechy
na esemesky dvě či tři
té dámy co tloukla plechy
v bídném šramlu v "Závětří"
Já pozval jsem ji na vermut
však dekolt viděl jsem jen zad
potupně tak odmítnut
nazval sem ji členkou stád
Ji v závěti však nepominu,
že ze šikmé jsem nepad střechy,
místo kytky rozmarýnu
odkážu jen vši a blechy
:o)
Jiří senior
18.08.2010 06:57:00 | j.c.