Procházka
Vyšel si kocourek na procházku,
v ruce hůlku, přes obě oči pásku.
Jak tak zkouší novou trasu,
míří tam, kde je to pes na psu.
Každý už je řící stačí,
že jeho osud bude k pláči.
Podle počtu těch psích zadků
bude kocour mít smrt krátkou.
Ale zrada číhá tu,
má totiž devět životů.
Komentáře (0)