Anotace: Jsem si myslela, že moje terasa je moje terasa. Právě teď jsem se dozvěděla, že prej ani náhodou :-)
Elisha: no jo, dyk ty máš pravdu, přidala jsem tam řádek, ono to nebylo na první pohled tak zcela jasné, dík!
09.09.2010 01:06:00 | Tichá Šárka
Tak si dej bacha, aby ti tam něco nenechal, to co si asi teď právě myslíš, je to nejmenší, ale hnízdo s vajíčkama to je něco.
29.08.2010 18:56:00 | Elisha