Anotace: ...blbůstka, která se zakládá na pravdě :)
Teplota pokojová 20 stupňů, tlak nula.. doktore, ale žádný ukvapený závěry .. :-)
01.02.2006 13:47:00 | Buližník
To chce pár dřepů, rozproudit v žilách... nebo polibek... i v tom je ta síla... :o) (samořejmě jeduprostý ;o)
18.01.2006 15:43:00 | Cecilka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?