Mrtvolka hlavička
Anotace: Když se nechce spát...
Mrtvolka hlavička
mrtvolky slovíčka
mrtvolka básnička
mrtvolkami zde to hýří
jídám ji i na talíři
problém vidím v jedné věci
co se šustne všechno vědí
a já tohle právě nechci
vždyť oni mi i husu snědí.
Že to hýří zase kejčem
uryla jsem hlavu rejčem
raději psát nebudu
a hlavu hodím do sudu
Přečteno 446x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, stravla, Květka Š., Boudicca
Komentáře (5)
Komentujících (4)