Oldřich a Božena
Jel kníže
píchalo ho v kříže
a jak se k řece blíže
vidí tam muže
ale naní to Véna
je to žena
pradlena
Božena
Oldřich
přivalil teřich
pak si říh
a pomyslel na hřích
Ta žena
Božena
bydlela v klášteře
tak místo večeře
když už se šeře
vymýšlel
jak ji unese
přez dveře
do kláštera vrazil
řetěz přerazil
Boženu do sedla vrazil
a pok si ji narazil
Přečteno 911x
Tipy 11
Poslední tipující: monique, jedam, James Libustka, Bíša, Skrat, Jožin z Moravy, René Vulkán
Komentáře (3)
Komentujících (3)