ZELENÁ MÁŘÍ
Anotace: ...výchovná pro mládež :)
Když jsem chodil do školy
dělal jsem si úkoly
Oddával se snění
jak se vesmír mění
že tam někde v dálí
moje hvězda pálí
holka s kůži zelenou
bude moji odměnou
A nakonec co čert nechtěl
našel jsem ji na Zemi
Každý den jsem vyhulený
z tý zelený Mařeny
Moje milá Mááříí
brzo budem stááříí
Krmit budem holuby
a spílat na neduhy
Alzheimra se nebojíme
nemá žádnou šanci
Nosíme si totiž sebou
naší Máři v ranci
Moje milá Mááříí
lampy na tě zááříí
Palice se potí
div se neokotí
I tak končí ideály
když si nedáš majzla
Z dobromila proměníš se
v zhulenýho hajzla
Moje milá Mááříí
brzo budem stááříí
Krmit budem holuby
a spílat na neduhy
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)