Hovwall Tragedy
Anotace: Pribeh Hovnivala P (pytlika)
Ja mám život k zatracení
Žádný z vás to ale neví.
Neví co je jinačí
Jak na hovna se pytlačí
Co za život!Těžká muka!
Je žíti v roli hovnobrouka!
Nebude to jinači...
Být hmyzem mi jen nestačí...
Hrdě vzkazuji pokolením:
"Tvář Země tady měním"!
Do ráje se vetlačím
I s Hovnem jinačím
Komentáře (1)
Komentujících (1)