Anotace: ..co vichřice má stále dělat v krásném počasí?? vymýšlí prostě lotroviny..fúúú..sukně nařasí :o))
V povětří už nastal klid, kde vichřice může být?
Na jihu jsou vzdušné víry, jistě k ježibabě cílí.
Mocně fouknout:
- do komína, aby správný tah on měl.
- kocourovi do kožichu, by se škrabat nemusel.
11.01.2006 12:43:00 | Mourek
Nestíhám..prý mezi lidmi řádí chřipka veliká..
ťukají na dveře..prosí o pomoc ježibabí..
Nestíhám..každý mě žádá, ať jim lektvar namíchám..
rádi by odcházeli zcela zdraví..
Nestíhám..tak zanech nudy, přítelkyně milá..
a přileť pro zpestření změnit zábavu..
nestíhám..je třeba, abys oheň roztopila..
zlehounka foukla do něj..čekám tě na prahu..
Nestíhám..a tak to víření z oblačných výšek
nasměruj do míst, co nejsou tvému srdci cizí..
nestíhám..nad lesem stará ježibabí chýše
uvítá tě..a boule už mezi dveřmi zmizí.. :o)))
11.01.2006 11:23:00 | Cecilka