Básničky z tábora pro rodiče
Anotace: Každý odstavec je samostatná báseň, vymýšlely jsme je se sestřenicí, když jsme spolu byly poprvé na táboře, jó to byly časy:-)
Je tu velká zima
A slabá peřina
Nikdo mě nemůže zahřát
Protože jsem pařát
Vedoucí nám říkají
Ať si berem helmy
Nebo nás tu sežerou
Ty nejhorší šelmy
Divíme se velmi
Proto radši nosíme helmy
Stal se ze mě básník
Protože jsem chasník
Chasničinu miluji
A radost vám slibuji
Mám vás všechny ráda
Mám tu kamaráda
To jsem velmi ráda
Že mám kamaráda
Dejte si v klidu
Beze mě Deli
A já zatím budu
V ..deli
Na vedoucí
Už jde stáří
A nás ve stanech
Koušou komáři
Telvizi tu nemám
Proto píšu vám
Pošlete mi bednu
A já si štěstím prdnu
Píšeme vám dopisy
Děláme tu popisy
Lezou tu i myši
Které se od nás liší
Nosíme sluneční brýle
Prožíváme nádherné chvíle
Máme krásné sny
Fernet Stock – i děti mají své dny
Máme tady pěkné chatky
Lezou nám sem staré babky
Máme tu i kamení
Není tu však topení
Až umyjem nádobíčko
Kouknem se na počasíčko
Tady sice prší
Ale v televizi nás to těší
Běží nám tu televize
Vysypala se nám popelnice
A dokonce už nejde
Ani klimatizace
Pošlete mi prachy
Nebo se po.... strachy
Všechno jsme tu utratili
Nikde jsme se neztratili
Nedali nám televizi
Prožíváme velkou krizi
Televize nám tu chybí
Už jsme z toho všichni blbí
My jsme vždycky v pohodě
Protože jsme ve vodě
Sázava má silný proud
A já koukám jak velbloud
Komentáře (0)