Hambo..
Hambo je veselé
tančí se prima
kohopak semele
toho vyždímá
skandinávský tanec
umí rozchodit
vší ztuhlost nad rámec
z těl osvobodit
Švédka ze zálohy
na svůj trumf čeká
zvedá se na nohy
dlouhé, zdaleka
nebere ohled k zde
spícím medvědům
říká - máš, sousede
důvod k ohledům?
švédsky - sta upp, granne
hambo dans med mig!
jdu, když mě uhrane
očima.. - tack! (- dík!)
Přečteno 327x
Tipy 23
Poslední tipující: divoska_jaja, Bíša, Holis, WhiteSkull, PIPSQUEAK, Jiná, la loba, carodejka, Psavec, isisleo, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)