Dramatický večer
Je to tak roztomilé, tykat Ti, milý Wille,
být tím, kdo z knajpy podpírá velkého mistra, Shakespeara.
Té noci svatojánské se mi zdálo, že nepijem s Mírou zrovna málo,
a že zas bude povyku, až půjdeme kolem kurníku.
Za námi v noci vlci vyjí, my, omylní v této komedii,
co bez pláštěnky oči mhouří, navzdory dešti, větru, bouři.
Kasal ses, jak jsi docela jistý i v roli Othela,
pak šeptáš jenom: "Aha, je marná lásky snaha".
Jsem zvědav, pravím přede všemi, na slavné krocení "zlé ženy".
Říkám vždy, když se napije, chudák, ta jeho Julie.
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, takova, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Metcheque
Komentáře (1)
Komentujících (1)