Rozhořčená
Anotace: to ta zatrolená cesta vlakem
Sbírka:
Ztrácím tě
Vláček rychlový ladně
pohupuje svou děravou konstrukcí
žaludek hrozí destrukcí
úřady složitou obstrukcí
pohled z okna nevěstí nic dobrého
také oběd z batohu skromného
zvláštní výhody postrádá
průvodčí si to špatně vykládá...
věřte že nemám náladu
podkopávat zdější parádu
jen letmo okem zachycuji dojem
že o slušnosti nemá mnoho lidí pojem
ještě že mám ten noutbůk
a na něm připojený fejsbůk
jinak fakt nevim co bych dělala
asi křičela a z vagonu do vagonu běhala
takhle se jen kývám na svém sedátku
podobna něžnému děvčátku
a vše je mi tak říkajíc putna
hlavně ten komínek vláčku když doutná!
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)