Řekni mi proč...
Anotace: Laškovné hraní se slovíčky...
Řekni mi, proč ryby nemluví
spí klidně ve vodě a nikdy se nenudí ?
A kdyby mluvit mohly
dali by se do řeči,
že špinavá voda jim nesvědčí.
Taky mi řekni člověče,
proč vodopád vzhůru neteče ?
A kdyby tekl nahoru
vrátil by se nazpátek,
pěkně na svůj začátek.
Řekni mi hezky pomalu
proč rak chodí dozadu ?
A kdyby to tak nebylo
objevil by nový svět
než když chodil nazpátek.
Řekni proč nemáme křídla
v letu ptáků jsem se zhlídla...
A kdyby člověk létat směl
na nebi podle směrnice,
vznikly by nové dálnice.
Řekni mi, ale bez obalu,
proč nemáme oči vzadu ?
A kdyby to tak přeci bylo
řeknu ti to bez mučení,
zmizelo by překvapení.
Překvapení, to já rád,
už se přestaň stále ptát.
Vždyť je všechno jak má být !
A kdyby to tak nebylo,
komu by to vadilo ?
Přečteno 425x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, Dračičák, Javavia, Calië, CULIKATÁ, Květka Š., Gabrielle, Sweet KiWi
Komentáře (2)
Komentujících (2)