Pro paní mistrovou...
Anotace: ...tohle jsme složili s Irenkou pro naši paní mistrovou, aby jí dnes v té práci nebylo smutno, že tam musí být...snad se bude líbit i tady XD
Naše paní mistrová,
Jste jak hvězda zářivá.
Naše hvězda naděje, co dodává nám síly,
K naší každodenní píli.
Vy jste naše všechno,
Pojďte, půjdem na jedno.
Na školu se vykašleme
A pořádně se ožereme!!!
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: vojtaz
Komentáře (0)