Anotace: Z jednoho mého nedávného tvůrčího palindromického záchvatu...
Sbírka: Špalindromy
Ajda, majda...Ať dělám, co dělám, nejsem z toho moudrá, ale budž...Příště zase překvapíš jinak :-)
02.11.2010 01:44:00 | Sladkalu
Děkuji všem za radost, o kterou jste se se mnou svými komentáři podělili. Nejvíce pak upřímnému Metchequemu; jen mne utvrdil, že palindromy byly celkem zdařilé, neboť silně vázanou formu veršovánek zřejmě vůbec neodhalil. Pak by byl se svou kritikou o něco shovívavější... |;-))
02.11.2010 01:17:00 | Špáďa
Co to???Děkuji nastotisíckrát,že jsi mě v dnešní smutný den uměl rozesmát.Přeji časté takovéto záchvaty...jen doufám,že nejsou bolestivé...hu,?:-)))
01.11.2010 13:46:00 | střelkyně1
teda, ne že bych z toho moudrá byla?
dvakrát mě udice ulovila
a nevím, zda tu psát, že síla
na obě strany udeřila...
01.11.2010 11:42:00 | šuměnka