Anotace: O tvorbě úspěšného spisovatele.
:-) ten první rým tam tak krásně sedne, jako když si dáš prda po nádherně stráveným večeru. Někde jsem to slyšel, ale co je to vlastně ten prd. Co já vím ...
07.11.2010 22:21:00 | Skrat
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?