Anotace: pořád mi tu chybí ta kategorie "dětem"... :o)
Buližník: dík :o)
tanicka: já to fakt nebyl, přísahám :o))
Bajaja: chytrý dítě ví, zvědavý se zeptá... a trdlu je to jedno... :o))
14.01.2006 11:55:00 | Aki von Spritzenhaus
Nemá chybůůůůůůůůů, smích, bránice.. vidím jak tam visej. Za ten smích jednoznačně za 100 :-)
14.01.2006 11:03:00 | Buližník