Squad dance..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=H580useUroU&feature=related
Tanči s námi pom squad, join it!
napřed zkus svůj zrak odclonit
s hvězdami pak z nebes mžikat
dělat leaps, turns, nenaříkat
třeba jednou, dvakrát týdně
zvládat kiks, splits, mít se vlídně
s hvězdami být v synchronní show
v níž každá z nich dře, až sedřou
všechny zbylé vrásky z tváří
zmírni běh dnů v kalendáři
s hvězdami jsi hvězda taky
k pohledání, na líbánky
neváhej a šance chop se
usmívej se, v rytmu hopsej
kdopak tělu více dává?
tanči pom squad.. a buď zdráva!
Přečteno 425x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Sweet KiWi, Jiná, Mbonita, ZILA78, Květka Š., Kapka, Skalsky Pavel, Gabrielle, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)