Pálivá polévka
Anotace: Inspirován Corsičanem, napsal jsem podobné dílko, jen tak, z nudy.
Dal jsem si nejdříve lok studené kávy,
načež jsem přisedl k té polévce z lávy,
lžíce se rozpouští, v talíří je díra,
a náš pes na mne nedůvěřivě zírá.
Skloním svou hlavu a usrknu trochu,
ten kdo ji stvořil, shnít by měl v lochu,
jazyk mi hoří, oči vypadly z důlků,
a to jsem zatím nevypil ni půlku.
Z uší jde pára,
z úst plamen se žene,
z žaludku je škvára
dík polívce kořeněné.
Paramedici se diví
smrti divné příčině,
samovznícení,
a polévka je na vině.
Přečteno 426x
Tipy 14
Poslední tipující: Jean89, teniska, sweet, pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)