Apolena
Říkala mi Apolena,
že je vnitřně rozpolcena
v názorech na kamaráda.
Je zarytý komunista,
o rovnostářství blbě dřistá,
ale jinak ho má celkem ráda.
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, divoska_jaja, Elvien
Komentáře (1)
Komentujících (1)