Monika I., II.

Monika I., II.

Monika I.

Uhrančivá Monika
svým zrakem do mne proniká,
až podléhám té přesile.

Vidí mi až do žaludku,
do všech dobrých i zlých skutků,
je to velmi nemilé.


Monika II.

Činorodá Monika
pořád něco podniká,
ani na chvilinku nepostojí.

Všechny kolem zapojuje,
úkoly jim přiděluje,
nikoho nenechá na pokoji.
Autor denebrin, 19.11.2010
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel