Anotace: Poprvé jsem ho potkal na literáckém čtení na podzim roku 2009 v divadélku Kámen. Ale už dávno předtím jsem měl ve svém nápadníku základ následujících veršůstek (veršovaných blbůstek). Dnes mu je věnuji... (http://liter.cz/Reportaze/308545-view.aspx)
:DD
díky moc
jseš čtvrtej na světě, kdo mi věnoval báseň (a to je umístění, který se v historických tabulkách stále vede - ještě v top ten :) )
navíc, v kategorii mužů máš primát úplnej
s hravou elegancí poskládáno z úžasných slov, divoký podle mého gusta, líbí
ještě jednou dík
20.11.2010 09:56:00 | drsnosrstej kokršpaněl