Myška
Anotace: trošku fórek :) .. omlouvámse za poslední slovo,ale jinak to nejde :)
vylezla na strom šedá myška,
však brzo spadla na zem jak stará šiška.
když spadla na zem,
a prochladla mrazem,
tam v křoví viděla,
jak tam tak seděla.
Malý hnědý oříšek,
který si schovala pod kožíšek.
Oříšek si schovává,
na zimu zásoby si nechává.
ted se strachy nikam nehne,
asi tuší že brzo zhebne
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: EM EM
Komentáře (3)
Komentujících (3)