Tvá básenka je víc než dokonalá a ... ten střed... vyhnal mi slzy do očí... nevím, snad su jenom přecitlivěla? Na tem nesende. ST!!!*** jako vyšitý.
02.12.2010 20:54:00 | NikitaNikaT.
No, tak si počkej na mou zítřejší!
možná se trochu pousměješ :o)
jako já nyní...dík
01.12.2010 22:40:00 | šuměnka
Též se mi to velmi libí, je to hravé, úsměvné a potěší to u srdce :) ST! Klidně bych to dala třeba i dětem do čítanek ...
30.11.2010 22:52:00 | Anne Leyyd