Alenka
Anotace: Znáte to, když na vás leze jaro:)
Vždy, když myslím na Lenku,
nebo její sestru Alenku,
vyvstává mi na mysl,
jak si rozepíná halenku.
Pod halenkou Alenky
poklad se vždy skrývá.
Zajímavé, že pokaždé
v mých snech to bývá.
Alenko, jen buď jednou zlatá,
a dej mi trošku tvého zlata.
Přečteno 559x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)