Hra na doktory
Včera časně zrána
pozvala mě Janička
že by ráda nechala
prohlédnout se celičká.
Budem si hrát na doktory
to věc teď je jistá.
Jenže ještě netuší,
co se na ní chystá.
Do brašny si zabalím
krom kondomů balíčku
chirurgické nářadí,
skalpel, nůž a paličku.
Přečteno 471x
Tipy 10
Poslední tipující: lucajda89, Gabrielle, Psavec, Tamara, CULIKATÁ, Melfëa, ten v koutě, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)